SISTEME DE MONITORIZARE GPS

SISTEME DE MONITORIZARE GPS


Companiile de transport folosesc sisteme de localizare şi monitorizare prin GPS din mai multe motive. Nu demult trebuia să ai grijă de vehiculul din dotare, în schimb azi este foarte important să protejezi atât masina cât și soferul auto. Un număr redus de accidente ajută la păstrarea funcționalității autovehiculelor pentru o durata mai mare de timp.

Conform statisticilor, nr. accidentelor în România este extrem de mare, astfel din pacate țara noastră se află în topul European când este vorba de accidente soldate cu decese.

Factorul principal al acestor accidente este viteza, la care se adauga lipsa unei intrastructuri corespunzatoare. 

Cu ajutorul unui echipament de monitorizare gps, managerii de flote pot lua măsuri pentru a evita accidentele. Aceste companii prezinta un risc mai mic de accidente. Astfel managerul de flotă poate analiza oricand doreste comportamentul soferului auto și poate aduce corecțiile de rigoare în cazul depașirilor limitelor de viteză. Soferii care ştiu că pe masina pe care o conduc este montat un echipament de monitorizare,vor conduce mult mai atent si mai responsabil. Acest lucru va duce la mai puţine accidente periculoase si coliziuni.

Avantajele financiare care rezultă din montarea sistemelor de monitorizare se vor regăsi la plata asigurărilor. Companiile de asigurare ofera reduceri pentru masinile dotate cu echipamente pentru monitorizare GPS, deoarece știu că riscul producerii de accidente la aceste autovehicule este cu mult mai scăzut.

SISTEME DE MONITORIZARE GPS

Monitorizare GPS - Concluzie

Prin achizitionarea si montarea unui sistem de monitorizare prin GPS se va reuși garantat atat reducerea riscului de accidente cat și valoarea asigurarilor. Mai mult, se simte imediat o îmbunătățire a gradul de uzură al vehiculelor, astfel compania va economisi bani. Concluziile de mai sus fac ca sistemele de urmărire prin GPS de la fomco, să fie o alegere benefică pentru managerii de flote.