Monitorizare Auto

Monitorizare Auto


Mule firme de transport utilizeaza sistemele de monitorizare GPS pentru flota lor deoarece costurile de carburant sunt reduse in medie cu 5-30%. Companiile pot economisi intre 5-20%, iar cele care opereaza in domeniul constructiilor pot ajunge economii de 20-40%. La acestea se mai pot adauga si alte economii prin eliminarea rutelor ocolitoare in protectia marfii, eliminarea cheltuielilor cauzate de vitezei excesive etc. Toate acestea pot se pot realiza cu sistemul de monitorizare GPS.

Ce puteti face prin Monitorizare GPS?



Prin monitorizare GPS puteți urmări în timp real autovehiculele, puteți verifica traseele lor, aveți date exacte despre poziţia autovehiculului monitorizat si aveți o perspectivă exactă asupra flotei. Societăţile care utilizează sisteme de monitorizare GPS economisesc anual sume de bani semnificativ.

De ce recomandăm sistemul de monitorizare GPS?

Cu monitorizare GPS puteti avea cele mai bune rezultate, daca alegeti un produs de precizie si fiabilitate inalta, de la un producator cu experienta in domeniu.

Monitorizarea GPS - preț-calitate excelent

Calitatea ridicata a produselor si serviciilor nu trebuie sa insemne neaparat un pret mare. Daca monitorizarea activitatilor este stricta şi se iau masuri acolo unde apar problemele, companiile de tranport dotate cu sisteme de localizare prin GPS vor amortiza rapid investitia.

Monitorizare Auto