Descarcare Tahograf

Descarcare Tahograf


Echipamentele sub denumirea de "Ecomotive" sunt echipamente de localizare prin GPS.Aceste echipamente sunt utilizate pentru  colectare de date si localizare, ce permite transferul informațiilor colectate la server prin rețeaua GSM. Echipamentele sunt  prevazute cu posibilități multiple de conectare la o diferiti senzori, se poate interconecta și cu o unitate de descărcare de la distanță a tahografului digital.

Setul de echipamente de localizare GPS  Ecomotive Midi pot fi echipate cu module de descărcare tahograf de la distanță. Aceste echipamente sunt recomandate companiilor de transport mijlocii și mici care doresc să respecte legislația în vigoare.
Echipamentul GPS ofera posibilitatea descarcarii complet automat a datelor fiind conectat prin CAN bus la tahograful digital. Astfel se pot descarca atat datele stocate de pe cartela sofer cat și cele pe tahograf.
Folosind echipamentele Fomco de descarcare tahograf de la distanta, parte integrata a sistemului de monitorizare prin GPS, companiile de transport nu mai trebuie să se preocupe cu tahografele digitale instalate pe mijloacele lor de transport de trafic international si intern.

BENEFICII OBȚINUTE PRIN DESCARCARE TAHOGRAF DE LA DISTANTA



  • Fara riscuri de a fi amendat din cauza descarcarilor nefectuate la timp
  • Control în timp real și permanent al flotei
  • Descarcarile obligatorii sunt declansate automat si la timp
  • Economie de costuri, eliminarea personalului responsabil pentru managementul tahografelor digitale
  • Economii financiare importante, vehiculul nu trebuie sa se deplaseze periodic la sediu pentru descarcarea tahografului
  • Compatibilitate atat cu TachoSafe Lite cat si cu TachoSafe WEB