Hu-Go Vigneta Ungaria

Hu-Go Vigneta Ungaria




Sistemul de taxare electronică HU-GO a fost introdus începând din data de 1.07.2013 și se referă la reţeaua de drumuri din Ungaria (autostrăzi, şosele express şi drumuri principale). 

Autovehiculele cu o masă maxima mai mare de 3.5 tone sunt obligate sa plateasca acesta taxa. Este important de ştiut că autovehiculele care intră în categoria D1 si autocarele (B2), vor achiziţiona şi în continuare dreptul de utilizare a drumurilor în sistemul e-vinietă.

Cu Sistemul Fomco, se pot conecta la sistemul de taxare electronică hu-go din Ungaria, acei utilizatori de sisteme de monitorizare GPS ai căror fabricanți sunt acreditați de către autoritățile Ungare pentru a asigura un astfel de serviciu.

Monitorizare GPS în timp real 
Recomandăm acest sistem societăților de transport care își doresc să reducă consumul de combustibil și să realizeze economii substanțiale în procesul de funcționare!
Vă puteți urmării continuu vehiculele și controla activitatea conducătorilor auto. Urmărirea consumului de combustibil poate conduce la economii între 5-40%!
Serviciile oferite in pachetul de bază
Monitorizare online (cu ajutorul sistemului de monitorizare FomcoGPS)
Utilizarea aplicației de client Ecomotive
Evidență a rutelor
Informații referitoare la viteză
Import de date
Opțional există posibilități de dezvoltare