Morgan Freeman GPS

Morgan Freeman Voce GPS


Diverse sisteme GPS au adoptat o multime de renumite voci ale culturii pop pentru a oferi direcții audio pentru a conducătorilor auto de pe drum. Puteți obține indicații de orientare din personaj din Familia Simpson, Darth Vader, Bert & Ernie, KITT din Knight Rider și mai mult. Anul trecut, aplicația de navigație Waze adăugat Arnold Schwarzenegger in linia lor, dar le-am dat lovitura cu ultima voce.

Waze a anunțat că naratorul extraordinar Morgan Freeman a împrumutat vocea pentru aplicarea ca parte a unei promoții pentru filmul "London has Fallen", continuarea apropiata a "Olympus has fallen". Deși Freeman a jucat Președintele Statelor Unite ale Americii înainte, în Deep Impact, în această film de actiune, e doar vicepreședintele, iar el nu narează filmul.

Dar pentru aceia dintre voi care nu sunt în starea de spirit pentru a viziona The Shawshank Redemption sau March of the Penguins, acum puteți obține doza zilnică de Morgan Freeman descărcând Waze și doar modificarea setărilor de limbă voce pentru Morgan Freeman.

Vă puteți imagina cât de minunat va fi de a avea Morgan Freeman GPS? Ce dulce va fi de a avea tonuri sale dulce să-ți spun să ia o stânga. Chiar dacă ți-e dor unul dintre orientare și trebuie să facă o întoarcere, totul va fi bine pentru că vocea lui Freeman este atât de liniștitor. Deși sperăm vocea lui nu este atât de liniștitor încât provoacă șoferii de a adormi sau de a conduce într-o familie de pinguini care traversează strada. Asta e ceva ce se întâmplă, nu?