Webasto Air Top 3900 D 12V EVO

Webasto Air Top 3900 D 12V EVO


Incalzitor de masina stationar Webasto Air Top 3900 D 12V EVO


Incalzitorul stationar Webasto Air Top 3900 este un incalzitor care functioneaza pe aer la o putere de incalzire de 3.9 kW, aproape dubla fata de modelele de capacitate mai redusa Air Top 2000.
 Acest Incalzitoru stationar Webasto Air Top 3900 ofera o durata scurta de incalzire al unei cabine normale datorita unui sistem de autoreglare.

incalzitorul stationar webasto

Sistemul Air Top Evo al incalzitorului stationar Webasto Air Top 3900


Pot fi conectate in paralel pana la 4 incalzitoare pentru a obtine o capacitate de incalzire ridicata de pana la 22 kW.

Destinatie incalzitor stationar Webasto Air Top 3900

Locul incalzitorului stationar


Incalzitoarele stationare Webasto Air Top 3900 pot fi montate astfel incat sa incalzeasca cabina soferului sau compatimentul de marfa. Acestor incalzitoare stationare Webasto i se pot conecta senzori de temperatura externi care se monteaza in locurile unde se doreste mentinerea unei temperaturi constante. Datorita capacitatii ridicate de incalzire, aceste incalzitoare stationare Webasto Air Top 3900 pot fi montate acolo unde este nevoie de incalzirea unui spatiu mai mare, in care un incalzitor de capacitate mai mica nu ar faca fata.

Principiul de functionare - incalzitor stationar Webasto Air Top 3900

Principiul de functionare al incalzitorului stationar Webasto Air Top 3900 este identic cu cel al incalzitorului stationar Webasto Air Top 2000, singura diferenta majora dintre acestea este capacitatea de incalzire.