Incalzitorul Eberspacher Airtronic D2 24V

Eberspacher Airtronic D2 24V

Incalzitor stationar Eberspacher Airtronic D2 cu alimentare la 24V 

Generatia noua de sisteme de încalzire Airtronic, de 2,2 kW (tip D2), a a avut parte îmbunatatiri substantiale, atat in ceea ce priveste atat montajul, cat si performantele tehnice. Aeroterma Airtronic poate se poate monta atat pe autovehiculele diesel, cat si pe cele pe benzina, fiind produs in doua variante, B2 si B4.

Incalzitorul Eberspacher Airtronic D2 24V


Incalzitorul Eberspacher Airtronic D2 este acum cu 14% mai scurt, iar latimea a fost redusa cu 310 mm. Este recomandata montarea sistemului de incalzire stationara in pozitie orizontala sub scaunul co-pilotului sau in spatele cabinei sau sub patul soferului,  într-un suport special conceput. Eficienta sistemelor de încalzire pe aer se reflecta si in consumul de combustibil: la o capacitate de încalzire de 1200 W si un flux de aer de 60 kg/h, modelul mai mic, D2, consuma 0,15 I/h.

Incalzitorul stationar Eberspacher Airtronic D2 poate fi folosit vara pe post de ventilator si, de asemenea, la transporturile marfurilor perisabile, sensibile la o anumita temperatura.

Eberspacher a adus imbunatatiri semnificative încalzitoarelor pe aer a cabinelor, prin reducerea zgomotului de functionare redus si totodata consum scazut de combustibil, oferind astfel solutia optima pentru drumurile lungi, cu blocaje la granita si popasuri pe timp de noapte. Sistemele de incalzire stationara sunt operate cu telecomenzi diferite, care pot programa sistemele cu sapte zile înainte, in cazul a trei porniri pe zi.

Aeroterma (sirocou) Eberspacher este alegerea perfecta pentru incalzirea optima a cabinei autovehicului dvs!

Incalzitor Auto

Incalzitor stationar Eberspacher D2 - date tehnice

Alimentare24 V
Siguranta la subalimentarepana la 10.5 V respectiv 21 V
Siguranta la supraalimentarepana la 16 V respectiv 32 V
CombustibilMotorina
Temperatura de mediu
IncalzitorulIn functiune -40 ºC pana la +70 ºC
In stationare -40 ºC pana la +85 ºC
Pompa de dozareIn functiune -40 ºC pana la +50 ºC
In stationare -40 ºC pana la +125 ºC
Greutate4.5 kg
DimensiuniLxlxh 305 x 115 x 122 mm
Putere de incalzire1200 W
Consum0.15 l/h
Capacitate de incalzire2.2 kW